Pensiunea Lan ofera cazare in Oradea

pensiunea lan oradea

Dezvoltarea orasului Oradea la toate capitolele atrage dupa sine numerosi cetateni fie cu probleme de
afacerii sau pur si simplu turisti. Indiferent ca te afli pentru prima oara în acest oras, Oradea din regiunea Crisana, un loc de cazare primitor si bine pozitionat este solutia pentru economie de timp si nu numai. În acest sens te întampina Pensiunea Lan Oradea.

Locatie Pensiunea Lan
Pensiunea Lan ofera cazare ieftina in Oradea si este situata în centrul orasului in apropiere de cartierul Rogerius. Cu masina personala, cu taxi sau mijloace de transport în comun, nu e greu sa ajungi la aceasta destinatie. Se ajunge usor si de pe drumul national E60 dupa care trebuie sa intri in noul cartier de blocuri la o distanta aproximativa de vreo 50 de m de la soseaua din cartier.

Dotari  Pensiunea Lan

Pensiunea Lan este o pensiune in Oradea, incadrata la categoria de doua stele, dar serviciile oferite sunt superioare si la preturi decente. Cladita pe trei nivele, pensiunea ofera posibilitatea de cazare in Oradea pentru 80 de persoane in camere de una, doua sau trei persoane. Fiecare camera are baie proprie cu dus, iar rezervarea este valabila pana in noaptea zilei respective dupa ora 23. Camerele spatioase, luminoase, cu mobilier elegant deschis la culoare sporeste confortul turistilor. Nu lipseste accesul la internet prin reteaua wi fi, fiecare camera are in dotare televizor. Poti solicita camera speciala pentru nefumatori, de asemenea poti fi insotit de animalul favorit. Pensiunea Lan ofera cazare ieftina in Oradea si dispune de o parcare privata, seif pentru valori, sala de conferinte cu numeroase dotari specifice, sala de mese.

Locatie Pensiunea Lan

Pensiunea Lan este o locatie usor de gasit in apropiere de bulevardul Dacia nu departe de parcul Linistea. Sunt aproape atat autogara cat si principala gara din Oradea, situata la doar trei kilometrii distanta. In zona gasesti si un supermarket. Tarifele sunt de la 90 de lei de persoana si ajung spre 140 lei camera tripla cu mic dejun inclus. Acest hotel ofera printre cele mai mici tarife din Oradea, oferind cazare ieftina in Oradea. Pensiunea Lan este partener stabil pe lista principalilor funizori de oferte turistice dintre pensiuni oradea, de la noi din tara inca din anul 2012.

Atractiie Turistice in apropiere

Odata cazat in Oradea iesi si viziteaza orasul. In Oradea nu ai cum sa te plictisesti, ai ce vizita. Unde mai pui ca esti aproape de statiunea balneara Baile Felix, loc atat de renumit din tara noastra. Daca vrei sa savurezi cateva din preparatele specifice zonei poti iesi in oras unde te intampina numeroase produse culinare pentru toate gusturile. In ce priveste cazare ieftina in Oradea, te intampina oferte numeroase de pensiuni din oradea si hoteluri dar daca vrei o pensiune ieftina, apeleaza cu incredere la Pensiunea Lan.